6998403559 Ερμιόνη, Αργολίδα altinkllogjri08@gmail.com
hero image
Οικοδομική Ερμιονίδας Ε.Ε.
Οικοδομικές Εργασίες - Εργολαβίες - Πέτρινα Σπίτια - Πέτρινες Κατασκευές
- Πλακοστρώσεις - Μπετά - Σοβατίσματα - Ερμιόνη Αργολίδα

 

Η Οικοδομική Ερμιονίδας Ε.Ε. είναι μια εταιρεία που έχει την έδρα της στην Ερμιόνη, Αργολίδα, και ασχολείται με διάφορες οικοδομικές εργασίες πάσης φύσεως. Η εταιρεία αυτή προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον χώρο της οικοδομής, με εξειδίκευση στο κτίσιμο με χρήση πέτρας και την κατασκευή πετρινών κατασκευών γενικότερα. Η εταιρεία προσφέρει επίσης τις εξής υπηρεσίες:

  • Κατασκευή με χρήση μπετόν: Η Οικοδομική Ερμιονίδας Ε.Ε. διαθέτει εξειδικευμένους εργολάβους οικοδομών που μπορούν να αναλάβουν το κτίσιμο διαφόρων κατασκευών με χρήση μπετόν.
  • Κατασκευή πετρινών κατασκευών: Η εταιρεία εξειδικεύεται στην κατασκευή πετρινών κατασκευών, συμπεριλαμβανομένων πετρινών σπιτιών, πλακοστρώσεων, και κτιρίων.
  • Αναπαλαίωση πετρινών κατοικιών και κτιρίων: Η εταιρεία αναλαμβάνει τον επαναφορά πετρινών κατοικιών και κτιρίων στην αρχική τους κατάσταση, καθώς και την επισκευή και συντήρηση αυτών των κατασκευών.
  • Κεραμοσκέπες: Η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες κατασκευής κεραμοσκεπών, που είναι σημαντικές για την προστασία των κτιρίων από τον καιρικό χαρακτήρα.
  • Επισκευές κτιρίων: Η Οικοδομική Ερμιονίδας Ε.Ε. προσφέρει υπηρεσίες επισκευών και συντήρησης κτιρίων για να διατηρήσει τα κτίρια σε άριστη κατάσταση.
  • Ελαιοχρωματισμοί και βαψίματα: Η εταιρεία αναλαμβάνει ελαιοχρωματισμούς και βαψίματα κτιρίων, προσφέροντας αισθητικές λύσεις για τη βελτίωση της εμφάνισης των κατασκευών.
  • Τοποθέτηση πλακιδίων, γυψοσανίδες, ψευδοροφές: Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες τοποθέτησης πλακιδίων, γυψοσανιδών και ψευδοροφών για την ολοκλήρωση των κατασκευών.

Η Οικοδομική Ερμιονίδας Ε.Ε. εξυπηρετεί πελάτες στην περιοχή της Ερμιόνης, του Άργους, του Ναυπλίου, σε όλο το νομό Αργολίδας και την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου. Με την εξειδίκευση της στον χώρο της οικοδομής και τη χρήση της πέτρας, η εταιρεία προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για όλων των ειδών οικοδομικές ανάγκες.

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας
Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες.