6998403559 Ερμιόνη, Αργολίδα altinkllogjri08@gmail.com
hero image


 

Οικοδομικές Εργασίες
Οικοδομική Ερμιονίδας Ε.Ε. - Εργολαβίες - Πέτρινα Σπίτια - Πέτρινες Κατασκευές
- Πλακοστρώσεις - Μπετά - Σοβατίσματα - Ερμιόνη Αργολίδα

 

Η Οικοδομική Ερμιονίδας Ε.Ε., με έδρα στην όμορφη Ερμιόνη της Αργολίδας, αποτελεί μια αξιόπιστη εταιρεία εργολαβίας στον χώρο της οικοδομής. Η φιλοσοφία μας βασίζεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε όλες τις οικοδομικές εργασίες, αντιμετωπίζοντας κάθε έργο με αφοσίωση και επαγγελματισμό.

Η εταιρεία μας αποτελείται από έμπειρους εργολάβους οικοδομών, οι οποίοι διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία και γνώση για την αντιμετώπιση και εκτέλεση οποιουδήποτε είδους οικοδομικού έργου. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την πολυπλοκότητα του έργου, είμαστε διατεθειμένοι να αναλάβουμε την εκτέλεσή του με την υψηλότερη ποιότητα και επαγγελματική δεξιοτεχνία.

Στον χώρο της οικοδομής, καλύπτουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, περιλαμβανομένων των παρακάτω:

  • Κατασκευές με χρήση μπετόν: Ανελαμβάνουμε την κατασκευή κτιρίων και κατασκευών με χρήση μπετόν, εξασφαλίζοντας ασφάλεια και αντοχή στον χρόνο.
  • Πετρινές κατασκευές: Εξειδικευόμαστε στην κατασκευή πετρινών κτιρίων, προσδίδοντας μοναδική αισθητική και αξία στα έργα μας.
  • Αναπαλαίωσεις πετρινών κατοικιών και κτιρίων: Φροντίζουμε για την αποκατάσταση και αναβάθμιση πετρινών κατασκευών, διατηρώντας την ιστορική τους αξία.
  • Κεραμοσκέπες: Παρέχουμε υπηρεσίες κατασκευής κεραμοσκεπών για την προστασία και την αισθητική βελτίωση των κτιρίων.
  • Επισκευές κτιρίων: Είμαστε στη διάθεσή σας για την επισκευή και τη συντήρηση κτιρίων, διατηρώντας την ακεραιότητά τους.

Καλύπτουμε τις περιοχές της Ερμιόνης, του Άργους, του Ναυπλίου και σε όλο τον νομό της Αργολίδας, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες οικοδομής. Είμαστε διαθέσιμοι για να εκτελέσουμε τα έργα σας με ακρίβεια και επαγγελματισμό, ενισχύοντας την αξία της κάθε κατασκευής με την προσωπική μας προσέγγιση.